Albă ca Zăpada ş-un "pitic"

Lăudaţi-vă motocicleta (sau motocicletele)

Albă ca Zăpada ş-un "pitic"

Mesajde Cheyenne » Lun Oct 01, 2012 11:31 am

Salut,

După ceva vreme de când am luat Alba de la domnul Cristi Stelia, am zis să ne facem o prezentare scurtă, ca aşa-i frumos. Unii dintre voi ma ştiţi, cel putin de pe forum, faţă in faţă doar de la întalnirea din 2009 de la Râşnov, când am fost cu Super Tenere-ul. Gabi mă numesc, şi-mi fac veacul prin Bucuresti.

Pe scurt, povestea a început prin 2008, când m-am plimbat de câteva ori cu Africa lui Mielu, eu atunci având prima motocicletă, un GPZ 500. Well... nu prea erau bani, piaţa era alta, aşa că am ajuns la un Super Tenere, Super întradevăr, n-am ce zice. Două accidente din care unul destul de serios, şi totuşi nu am căzut. Asta o pun pe seama motocicletei. Mi-a plăcut, îmi place în continuare, dar Africa parcă-i altceva, are un ceva ce nu-ţi dă pace... ştiţi voi. :)

Aşa că, în primăvara asta, am ajuns sa dau telefoane. Aveam numai două opţiuni la momentul respectiv: Alba, şi africana lui Raoul. Africa lui Raoul îmi făcea cu ochiul, pentru că era (şi sunt convins de asta) total pregatită de drum. Dar s-a răzgandit pe moment, aşa că am ajuns la Cristi. Ce pot spune, nu îmi pare rău deloc. M-am ales cu o moto veche, ce merge mai bine ca una noua! :D

Am făcut cam 8.000 de km până acum, dar asta doar in două luni şi-un pic, din mai până la jumătatea lui Iulie. Apoi pauză din lipsă de bani, şi nevoie de ceva miscare, şi am trecut pe bicicletă. :)

Ca şi probleme pana acum:
- spuneţi voi dacă aţi mai auzit aşa ceva: după cumpărare, pe drumul spre casă, am pierdut pedala frânei spate! În mers! :D Noroc cu Cristi, care a fost bun şi a venit până aproape de Lugoj şi ne-a adus propria-i pedală de frână, pentru a putea ajunge înapoi în Bucureşti! Multumesc din nou! Aş fi continuat şi numai cu frâna faţă, dar numai în condiţii de asfalt uscat. Nu avea rost să mă risc degeaba pe drumurile patriei noastre dragi.
- veşnica problemă cu siguranţa principală, s-a cam topit. S-a rezolvat rapid cu papuci noi. Din fericire am observat problema înainte sa cauzeze probleme mari, dar destul de târziu încât să mă lase-n drum. Evident, fără să am cele necesare rezolvării problemei. :))
- S-a dus melcul de km, evident -> înlocuit.
- Membranele carburatoarelor au zis că nu mai rezistă, si s-au împuşcat. Bun, le-am retras, şi am luat altele noi.
- Papă ceva ulei, cam un litru la 2.000 de km. Asta aş vrea să o rezolv.

A mai fost o mică îndoială în ceea ce priveşte compresia, dar nu-s probleme: 11,3 si 11,4.

În rest, ce pot spune, super motoretă, dar nu spun nimic nou aici. :)

Alte poze nu prea sunt, aşteptăm in continuare poze şi filmări de la cei ce au avut cu ce.

Asfalt uscat/Drumuri noroioase - după cum are fiecare plăcerea!
Cheyenne
 
Mesaje: 3
Membru din: Vin Apr 20, 2012 4:54 pm
Motocicleta: ST XTZ 750

Re: Albă ca Zăpada ş-un "pitic"

Mesajde raoulserban » Vin Oct 26, 2012 2:45 pm

pune poze, nu fii zgarcit
Avatar utilizator
raoulserban
 
Mesaje: 897
Membru din: Sâm Feb 19, 2011 5:03 pm
Localitate: Timisoara
Motocicleta: afriKa twin rd04


Înapoi la Motocicleta mea

cron